Slagelse Auto Teknik
v/Brian Emborg

Skriv til os

Karolinevej 15
4200 Slagelse


Telefon +45 5853 3535
E-post brianemborg@gmail.com

Veludstyret autoværksted

Er du træt af at stå op om morgenen til en bil der ikke vil det samme som dig? Hos Slagelse Autoteknik driver vi et veludstyret og moderne autoværksted i samarbejde med Bosch. Da Bosch udvikler og producerer det elektroniske udstyr i alle bilmærker, er vi ofte iblandt de bedst kvalificerede til at udrede og afhjælpe de komplekse problemer som ofte opstår i moderne biler.

Vi bestræber os på, at moderne biler får en moderne behandling, og vi har adgang til det avancerede udstyr som kræves, for at løse meget teknisk komplekse problemer, eksempelvis med ABS-bremser. Men vi foretager også helt almindelige værkstedsopgaver, såsom:

  • Bilglas
  • Service af batteri, bremse, udstødning og lygter
  • Klimaanlæg
  • Konkrete skader
  • Undervognsbehandling
  • Og meget mere…

Vi er et team af veluddannede og erfarne automekanikere som lever op til Bosch’ strenge kvalitetskrav, men vi er samtidigt i stand til at levere vores services til stærkt konkurrencedygtige priser. Værkstedet arbejder derfor med det vi kalder ’uautoriserede priser’ hvilket ganske enkelt betyder, at du opnår væsentligt mere fordelagtige priser, end dem du normalt vil finde på autoværksteder som er autoriseret til et specifikt bilmærke. 

 

Tag kontakt og hør nærmere

Værkstedet befinder sig i Slagelse på Vestsjælland. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Kig forbi værkstedet, eller tag kontakt i dag på tlf. 58 83 35 35 og hør nærmere om dine muligheder.

Slagelse Auto Teknik v/Brian Emborg - Karolinevej 15, 4200 Slagelse - Cvr: 13 62 12 41 - T: 5853 3535 - E: brianemborg@gmail.com
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top
Slagelse Auto Teknik
Karolinevej 15 Slagelse, 4200